Följ oss! Följ oss på YouTube! Följ oss på MySpace! Följ oss på Twitter! Följ oss på Facebook!

Elin Grindemyr

Text: Peter Larsson
Publicerad: 2011-05-17

Elin har gått vidare, det har inte vi. Hon säljer mössor, det gör inte vi. Vi är fortfarande ett gäng patetiska stofiler som vägrar att släppa det förflutna, det fina, vi är de som aldrig glömmer Elin. Som aldrig kan få nog.


Och synd vore väl det med tanke på att vi har bilder som fortfarande inte sett dagens ljus. Opublicerat material från en svunnen tid. Bilder som helt enkelt är för vackra, för heta och för sexiga för att falla i glömska och försvinna i ett dammigt arkiv. Kalla oss konservativa, kalla oss dryga, men så är det. Elin Grindemyr är Elin Grindemyr. Oavsett om hon hellre vill vara tvåbarnsmamman med rabattkuponger, mellanmjölk och fredagsmys. Hon är tjejen som lade ett helt land för sina fötter för nästan sex år sedan då hon blev framröstad av våra läsare som Sveriges sexigaste flickvän. En kort tid senare bildades flera sajter på nätet med ett enda syfte, att hylla Norrköpingflickans otroliga skönhet. Responsen växte sig enorm. Man kan likna det vid en sorts hysteri, en Elin-hysteri som drog fram över landet som en löpeld. Hon följde med oss på sommarturné och överallt där vi kom orsakade hon timslånga köer, publikkaos och hysteriska utbrott av galna beundrare. Inte helt överraskande kom karriären som modell att möta sin största framgång två år efter sitt genombrott, då hon 2005 blev rikets sexigaste tjej på Slitz årliga 100-lista. Och hennes varma, gröna ögon och självlockande bruna hår har sedan dess följt oss i fantasins underbara värld. Och på nätet. 2005 hade Elin närmare 40 000 träffar på Google, idag, fyra år senare har hon närmare 100 000. På frågan hur hon förklarar sin egen sexighet tvekar hon inte.
   – Jag älskar visserligen att träna, och det gör jag också en hel del, så ofta jag hinner, men resten får jag nog tacka mor och far för. Rumpan har jag faktiskt fått efter mamma, berättade hon i samband med utmärkelsen som Sveriges sexigaste kvinna. Och Elin har sina knep för att hålla sig i form.
   – Jag tränar helst magen och rumpan, de delar jag är som mest nöjd med på mig själv.. Knepet är att man måste ge dem uppmuntran genom att klappa lite på dem då och då. Fast självklart är hela kroppen viktig, om man bara bestod av en stor rumpa skulle det säkert inte se så bra ut…
Det råder inga som helst tvivel på att hennes popularitet har ökat och nu, flera år efter genombrottet, är större än någonsin. Därav väljer vi att ge er det som så många vill ha, men bara ni Slitzläsare får. Nämligen en alldeles underbar Elin. Och för allas vetenskap kan detta vara det sista du ser av henne på ett väldigt långt tag framöver. Faktum är att det tragiskt nog kan vara det sista nya fotona du överhuvudtaget ser av Elin, då hon nu tackar för sig och satsar på en framtid bortom kamerans blixtar. Vi tackar givetvis för allt och önskar henne all lycka i framtiden. Farväl Elin. Vi kommer aldrig någonsin att glömma dig. Så kära läsare, håll nu till goda med ett exklusivt expo som sätter punkt för en av Slitz allra största genom tiderna!


Dela:Fakta

Namn: Elin Grindemyr
Bor: Norrköping
Kuriosa: Har av våra läsare blivit framröstad som Sveriges Sexigaste Flickvän och rikets sexigaste tjej på Slitz årliga 100-lista!

Bilder

Relaterade artiklar

- Cecilia Nordlund
- Camilla Jacobsen
- Erika Norman
- Hannah Johansson
- Cecilia Nordlund
- Isabelle Åberg
- Linn Aurora
- Camilla Jacobsen
- Frida Reuterskiöld
- Nova Hesselryd

Håll dig uppdaterad om allt i Slitz fantastiska värld.