Följ oss! Följ oss på YouTube! Följ oss på MySpace! Följ oss på Twitter! Följ oss på Facebook!

den 26 september 2011

Get sitter häktad för väpnat rån!

den 20 september 2011

En get är skäligen misstänkt för väpnat rån och att ha försökt stjäla en Mazda 323 i Nigeria. Den nigeriska polisen påstår att detta inte är vilken get som helst utan en förvandlad trollkarl. Geten sitter nu häktad i väntan på att polisen ska kunna bevisa vetenskapligt att den egentligen är en människa , säger polisens talesman Tunde Mohammed. En Anonym polis påstår dock att detta är ren och skär lögn och att geten bara förvaras hos dem till dess att ägaren hämtar den.
Läs mer här:
http://www.expressen.se/nyheter/1.1443265/get-misstankt-for-vapnat-ran


Vilken korvkung!

den 19 september 2011

Världens bästa korvätare försvarade sin titel genom att sopa i sig hela 35 bratwurst med bröd på tio minuter! Det var nu i dagarna, när Nordamerikas största efterapning på den Bajerska oktoberfesten ägde rum i Cincinnati, som världens bästa korvslukare gjorde upp om det åtråvärda priset på $2,000 och en gyllene kycklinghatt (fråga inte varför). Den regerande världsmästaren Joey "Jaws" Chestnut från San Jose gick segrande ur den hiskliga korvfesten, där totalt 170 brattar med bröd slukades av tio tävlande.
Läs mer och se film från galenskapen här:
http://www.huffingtonpost.com/2011/09/18/joey-chestnut-bratwurst-championship_n_968567.html


Porrdvärg mördad av grävling!

den 16 september 2011

 

Hur i all världen den 35-årige dvärgporrskådisen Percy Foster hamnade i grävlingsgrytet vet ingen, det som dock är bekräftat är att grävlingen ätit upp den lille Gordon Ramsey-likisen nästan med hull och hår. Flertalet teorier kring dvärgens död cirkulerar just nu runt om i världen, de mest trovärdiga är följande:

 

1. Han hoppade ner i grävlingsgrytet för att ta sitt liv.

 – Foster var enligt branschkollegor mycket olycklig.

2. Någon kastade honom ner i grytet, rakt på grävlingen.

– Kast med liten dvärg, hole in one!

3. Han våldgästade på eget bevåg grävlingen för en kamp om livet.

– Vem vet, konstigare fejder (nåja) har skådats i världen.

 

Läs mer här:

http://nyheter24.se/noje/610906-gordon-ramsays-porrdvarg-uppaten-av-gravling

 


Hittills starkaste ryktet!

den 16 september 2011

 

Iphone 5 kommer ut på marknaden den 15 oktober, i alla fall om man ska lita på France Teleconms VD, Stéphane Richard som i dagarna råkade slänga ur sig denna högst hemliga information. Det som dock talar emot ryktet är att den 15 oktober är en lördag, Apple väljer vanligtvis torsdagar eller fredagar för sina releaser. läs mer här:

http://www.e24.se/entreprenor/iphone-5-slapps-15-oktober_3055350.e24 

 


Ingen cigg för apan.

den 13 september 2011

Orangutangen Shirley som lever på en djurpark i Malaysia är sedan länge rökare på grund av besökare som kastar in sina fimpar till henne, nu går landets djurskyddsenhet in och räddar henne ur beroendet. Apan har några tuffa veckor framför sig men kommer med all säkerhet må mycket bättre så fort avvänjningen är över.
Läs mer här:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3809353/Orangutan-must-kick-this-cig-habit.html


Även kriminella tar matrast!

den 13 september 2011

En kille från Chicago som bröt sig in i en lokal snabbmatsrestaurang för några nätter sedan blev tagen på bar gärning när han tillagade friterade kycklingbitar och pommes efter att ha gjort rent hus med kassan och förstört drive thru-luckan. Polisen som fått larm om inbrott trodde inte sina ögon när de mötte den helt opåverkade 19-åringen i full fart med att bereda sin kvällsmat i restaurangens kök samtidigt som han klunkade ur en stor läsk.
Läs mer här:
http://www.huffingtonpost.com/2011/09/12/hachem-gomez-arrested-whi_n_958926.html?ref=dumb-criminals


Älgfest!

den 13 september 2011

En älgko på Särö utanför Göteborg gav sig ut för en rejäl fylla såhär innan jaktens början, medelst jästa äpplen käkade älgen i äkta "slut-på-semestern-manér" sig redlös för att sedan klättra upp och fastna i äppelträdet. Per Johansson, som bor i närheten av ovan nämnda gick ut för att se vad som stod på, där möttes han av den berusade älgkon som sparkande vilt med benen bland grenarna. Älgen var så packad att så fort den plockats ned bara tog sig till Pers gård där den däckade och sov ruset av sig till långt in på nästa dag.
Läs mer, se filmklipp och bilder här:
http://svtplay.se/v/2529562/per_berattar_om_full_alg_i_appeltrad
http://www.drugnews.nu/article.asp?id=6799
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/n/a/2011/09/08/international/i034134D17.DTL


Vilken pangbegravning!

den 13 september 2011

 

Nu i dagarna, när den 37-årige Ohio-bon Adrian Ayers skulle till att begrava familjens katt, gjorde han en minst sagt mystisk upptäckt, några spadtag ner i trädgården låg en metallåda som visade sig innehålla fem stycken dynamitgubbar, vilka inte tillhörde familjen Ayers. När bombgruppen anlände evakuerades två hela kvarter!
Läs mer här:
http://www.huffingtonpost.com/2011/09/12/adrian-ayers_n_958787.html


Fråga Johanna
Jag brukar få mejl där både snubbar och töser skriver om r...
Emelie
Triwas färgstarka klockor i grönt och orange har gjort succé ...
Pelle Plast
Hej Pelle Plast heter jag och är världens mest udda skateboardå...

Håll dig uppdaterad om allt i Slitz fantastiska värld.