Följ oss! Följ oss på YouTube! Följ oss på MySpace! Följ oss på Twitter! Följ oss på Facebook!

MI4 - Ghost Procotol

den 29 juni 2011

I januari nästa år är Ethan Hawke tillbaka och förgyller vintermörkeret med lite klassisk action i MI4 - Ghost Protocol. Första trailern finns nu ute för att göra oss riktigt sugna att se filmen. Soundtracket är bland annat gjort av Eminem och bland annat utlovas ett grym stunt där man hoppar från från ett av tornen i Dubai. Tom Cruise kanske är en av de minsta skådisarna, men han är stor på film. Kolla trailern här:

http://www.imdb.com/video/imdb/vi696687641/


Carmen Electra strippar!

den 29 juni 2011

När Pussy Cat Dolls hade premiär på sin nya las vegas-how i förra veckan klev Carmen upp på scenen och och gjorde ett strippnummer tillsammans med dansare. Vi önskar att vi var där men får hålla tillgodo med lite film:

 


Snyggaste parkeringsplatsen!

den 15 juni 2011

 

Le Mans 24-timmars lopp är över och engelska tidningen EVO plåtade en massa godis som stod ute på parkeringsplatsen. Håll till godo:

http://www.evo.co.uk/front_website/gallery.php?o=1&id=444778


Utbränd på jobbet!

den 15 juni 2011

Den australiske V8-racerföraren Karl Reindler fick inte bara känna doften av bränt gummi under en tävling i Perth här om veckan. När starten gick fick nämligen 26-åringen hela bilen utbränd! Det eftersom en krock resulterade i att bränsletanken exploderade och skapade ett rejält eldmoln! Karl klarade sig lyckligtvis utan större skador.


Fotboll + Playboy?

den 14 juni 2011

Trots att det vankas senior-VM i sommar, är intresset för damfotboll lågt. Men kanske kan det bli ändring tack vare det tyska U20-landslagets Playboy-plåtning? Spana in det här grymt heta klippet, och håll sen tummarna för att Svenska fotbollsförbundet bestämmer sig för att kopiera upplägget!

 


Helgens älg!

den 14 juni 2011

Ett äldreboende i Alingsås fick i torsdags oväntat besök när en älg på outgrundliga anledningar hoppade in genom matsalsfönstret. Matsalen var tom så alla boende och all personal klarade sig helskinnat undan den förvirrade älgens vansinnesgalopp genom korridorerna. I hela nio minuter gick älgen lös innan den tröttnade och lugnade ner sig, då kunde man leda ut kvigan och förvisa henne till en park i närområdet. Älgen undkom med nöd och näppe dödsstraff för intrånget och skadegörelsen men ett besöksförbud kan älgkon med säkerhet vänta sig.


Skäggigare än vanligt!

den 14 juni 2011

Och denna gång är Sacha Baron Cohen mycket skäggigare än vad han tidigare varit. Nästa film kommer heta The Dictator och kommer till Sverige i maj nästa år. Om denna karaktär blir lika lyckad som Borat och Brüno återstår att se, men den första bilden ser helt klart lovande ut! Läs mer här:

http://www.bio.nu/2011/forsta-fotot-pa-sacha-baron-cohen-som-dictator/


Mini Cooper - rallykoncept!

den 1 juni 2011


Idag hurrar vi för Mini:s stencoola rallykoncept tillverkad i samarbete med modeföretaget D-Squared2. Allt arbete avstannade för en stund här på redaktionen när vi kollade bilderna. Nu är bara frågan - när kan vi få testa den? Läs mer här:

http://www.evo.co.uk/news/evonews/268192/mini_cooper_s_red_plugger_concept.html?CMP=NLC-NewslettersFråga Johanna
Jag brukar få mejl där både snubbar och töser skriver om r...
Emelie
Triwas färgstarka klockor i grönt och orange har gjort succé ...
Pelle Plast
Hej Pelle Plast heter jag och är världens mest udda skateboardå...

Håll dig uppdaterad om allt i Slitz fantastiska värld.